“bewitched. een samenleving op drift” is de nul-uitgave, als een eerste in de reeks BC-cahiers, een verzameling ‘werkschriftjes’ over mens en samenleving.

Deze nul-uitgave kwam tot stand ter gelegenheid van een tentoonstelling in De Bottelarij te Ulbeek. Het omvat naast een blik op beginnend werk met penseel, kleur en vorm ook een eerste verkenning van hedendaagse uitdagingen en wat stapstenen naar een andere richting dan de mainstream. De ideeën zijn ontstaan tijdens een doctoraatsonderzoek rond de hedendaagse uitdagingen van samen leven. De titel verwijst eigenlijk naar de vraag of de samenleving een ‘wicked problem” is, een probleem dat niet op te lossen valt. Dus niet, maar misschien zijn we wat op drift en zoeken we bakens in onze leefomgeving.

“bewitched. een samenleving op drift” zal ter beschikking zijn vanaf begin maart. In voorverkoop is de kostprijs 11,- €, verzendkosten inbegrepen. Na de verschijning komen de verzendkosten (3,-) erbij.

Extra tijdens de tentoonstelling kan je “bewitched. een samenleving op drift” bestellen aan 10,- €.

Je kan vandaag “bewitched. een samenleving op drift” bestellen door 10,-€ over te schrijven op de rekening van beverconsult vzw BE77 0682 4819 5442 met vermelding “bewitched – en jouw adres”. Van zodra het cahier er is wordt het je bezorgd.

delen mag